Inlämning

Stil Uppsalas mål är en second hand-butik som känns lyxig och fräsch, precis som en vanlig modebutik helt enkelt. Lämna in sådant som du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Det inlämnade ska vara modernt och följa säsongen, nytvättat, struket och i gott skick. Stil Uppsala tar emot kända märken från mellansegmentet och uppåt men även kläder med hög modegrad från kedjorna. Det är också viktigt att kläderna följer säsongen. Se till att sortera hemma då vi bara tar emot hela och nytvättade kläder i bra skick. Gärna märkeskläder men även sådant som är modernt från kedjorna. Vi tar in både kläder, skor och accessoarer.

Inlämningen har normalt öppet vardagar kl 13-17.45. Följ oss på Instagram @stiluppsala där vi uppdaterar aktuell information om inlämningen samt vad vi efterfrågar speciellt för tillfället.Var beredd på att det ibland kan vara många kunder i butiken, både för att handla och för att lämna in varor. Vi arbetar så snabbt vi kan för att hjälpa alla men kö kan uppstå. För att det ska gå smidigt och för att vi ska kunna hjälpa alla på bästa sätt ser vi helst att du inte lämnar in mer än 5 artiklar åt gången. 

Exempel på märken som vi gärna tar in är: Acne, Hope, Filippa K, Rodebjer, Samsoe Samsoe, Levis, COS, Malene Birger, Mulberry, Tiger of Sweden, Eton, Oscar Jacobson och liknande. OBS! Vi tar inte in kläder som är äldre än 5 år. Inlämnade varor säljs i butiken under 30 dagar. Sedan ansvarar du själv för att komma in och plocka ihop och hämta osålda varor om du vill ha dem tillbaka. Varor som inte hämtats ut efter 30 dagar tillfaller Stil Uppsala. 

Detta kan du lämna in
Dam: Ytterplagg, klänningar, tröjor, blusar, skjortor, byxor, jeans, kjolar, skor och accessoarer såsom handväskor, skärp, sjalar, smycken, klockor och solglasögon.
Herr: Ytterplagg, kavajer, tröjor, skjortor, byxor, jeans, skor och accessoarer såsom väskor, skärp, klockor och solglasögon.